5. marraskuuta 2012

Taiteelliset sielut ja sään alaiset

Täällä sitä elellään. Aina blogiin kirjoittaessani pitäisi olla tekemässä jotain ihan muuta. Nyt on hirmuiset houkutukset printtailla kuvia ja surffailla pinterestissä, mutta koulutyöt odottaa.

Maailma on tällä hetkellä sateinen ja valtavan suuri, itse olen pikkuinen tybäri. Mietin, onko mulla vaikutusvaltaa ja mitä mun liikkeet ja valinnat merkitsevät kellekään. Onko se nyt oikeasti niin, että koko elämäni riippuu näissä valinnoissa? Koulun ruokalassa ei muusta puhutakaan.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä niin random kysymys kuin olla ja voi, mutta eksyin sun vanhaan blogiin kun katteln googlesta pupujuttuja,ja juhannuksena 2009 olit postannut kuvan sun kaverisi Idan pupuista juttua, niistä poikasista kaksi näytti ihan meikäpojan pupuilta!! Niin satutko mitenkään tietämään/muistamaan niiden pupujen tarinaa, että myytiinkö ne pois jne?

Anonyymi kirjoitti...

On tää maailma pieni :-D Laita mulle säpöä (idasten13@gmail.com) niin voidaan olla yhteydessä sitä kautta. En nyt tältä istumalta osaa vastata mistä poikueesta ne Annin blogissa esiintyvät oli.

// Ida S.