22. tammikuuta 2013

Croisanttia, Toivoa ja varpaita

Vaikka blogi elää hiljaiseloa, on elämäni täynnä elämää, ehkä enemmän kuin koskaan. Kirjotusten jälkeen seuraava askel on koulujen pääsykokeet yms. Eli hommaa riittää jatkossakin. Vähän croissantteja saa kuiteskin syödä sillon tällön ja kölliä sängyssä pitkään tekemättä mitään.

Croisantit on ihan parhaita.




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

APUAPUA! luin just äsken tota sun vanhaa blogia ja huomasin että postailit kun olit 2009 kansallisteatterissa tetissä! pystytkö nyt kertomaan mitä siellä oikein teit? mm. jouduitko ompelemaan jotain juttua tai jopa esiintymään;)



blogisi piristää mun päivää!

Anni kirjoitti...

Joo taisin mä olla :) Se oli aika kivaa. En mä saanut ommella enkä näytellä, mutta seurata ammattilaisten puuhia sain. Oli tarkka lukujärjestys mitä oli minäkin päivänä ohjelmassa eikä se ollut sellasta epämääräistä haahuilua luudan ja rätin kanssa kuten monet muut paikat. Siellä sai olla paivan (tai pari, riippuen onko kahden viikon vai viikon tet) puvustamossa, tarpeistossa, ruokalassa, siivoojana ja mitä kaikkea. Kaikkea sai vähän kokeilla. Puvustamossa sain laittaa kokoalappuja miesten pukuihin ja tietty sain salaa ihailla muita hienoja vaatteita. Tarpeisto oli kanssa jännä kun siellä näki miten kaikki pikkutavara laitetaan tarkasti kärryihin esille lavan taakse jotta ne löytyisinopeasti esityksen aikana tarvittaessa. Sain myös seurata yhtä esitysta kulissien takaa, joka oli superjännää.

Jos harkitset käyväsi tetin siellä, voin vaan suositella! :)