12. syyskuuta 2011

Avokaadoleipä

Avokaadoleipä. Ainutlaatuista, havinaista, suussasulavaa. Ihanaa.

Junamatkassa on joskus se jännä tunne. Kun laitan musiikin korviini, ja sukellan maailmaan, jossa itse olen keskipisteenä, ja omat ajatukseni ovat päällimäisenä, tunnun niin tärkeältä, niin erilaiselta. Nostan volyymiä kovemmalle, kunnes ympärillä oleva hälinä häviää, ja sulkeudun siihen ihan omaan. Silloin muistan, että olen ainoa jolla on väliä.

Näissä lauseissa oli vielä niitä kirjoittaessani perää.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

i know the feeling!
kram, Mallu

Eliiz kirjoitti...

Raksu!
Mäkin söin just avokadoleipää!! Keneltähän oot muuten moisen leivän parhauden oppinut?? :) Se on muuten vielä parempaa, kun siihen laittaa vähän limepippuria tai jotain yrttisuolaa päälle.

Mutta, enhän voi tietää, söitkö avokadoleipää tänään vai jo aikaisemmin, esim. eilen. Noissa sun postauksissa ei nimittäin lue päivämäärää.. Putoa, ennen luki aina ennen tota otsikkoa. Se kellonaika siellä lopussa taas taitaa vähän heittää, eikä siinäkään lue päivää (mut en siis nyt tarkoita sitä, vaan sitä ennen otsikkoa ollutta "Tuesday, 13th September 2011:" -juttua).

Blogi on kiva! Ja yläpalkki kans. Hassua, kun mä aina ajattelin, että sun blogeissa parasta on kuvat (ja tietty selainen ihana pikkusiskohiipelöintihölötys), mutta nykyään sä myös kirjoitat tositosi hyvin (kirjoitit tietty ennenkin, mutta enempi hiipelöiden)! Välillä saisit kyllä nytkin hiipelöidä, ettei mene niin kovin vakavaksi koko blogi. :)

Puss!

Anni kirjoitti...

Mallupallu, I know you know!

Eiiz: noniin, sieltähän se pitkä kommentti tuli jota jo odotin! Joo en tajua mihin se päiväjuttu on kadonnut, kun asetuksissa kyllä näyttäisi siltä, kun se palkki olisi siellä. Ihan kummaa..

Kiitos hööpeli :) Joo, oon kyllä ajatellut tota hiipelöintiasiaa, ehkä täytyisi vähän hiipelöidä enemmän! Oot raksu!

Niin ja avokaadoleipäjuttu, taisin mä sen sulta oppia, herbamaarea laitoin viimeksi, ja se toimi oikein hyvin. Oon myös kuullut että sitruuna sopii siihen hyvin. Hmm.. täytyy vähän koklailla.

Pus!

Anonyymi kirjoitti...

Mams tycker om...