12. heinäkuuta 2012

pipi


Yksi viikko ja neljä päivää jäljellä. Tää viikko on mennyt muuten nopeasti, mutta tämä päivä on tuntunut ihan ikuisuudelta. Makaan kipeänä sohvalla ja yritän ryhdistäytyä vähän kirjoittamalla blogiin. Muuten olen tänään nukkunutnukkunut ja pyörtynyt ja oksentanut ja ollut kuumekoomassa. Olihan se ihan kiva missata kemiantunti, mutta ei kipeenä oleminen kuitenkaan kivaa ole.

Viime viikolla kävin Emdenissä, joka oli vähän pettymys. Taidehalli oli ihan kiva, mutta muuten kaipasin kaupungissa puistoja ja penkkejä ja rauhallisia paikkoja. Joka paikassa oli ihmisiä ja kaikki tuli jotain juttelemaan ja mä en tajunnut mitään :D En viihtynyt siellä kovin kauaan. Onneksi junat menee nopeesti ja usein.

Tiistaina olin Bremenissä, joka oli ihan kiva. Bremenin taidehalli oli myös kiva, mutta vanhakaupunki vähän pettymys. Se oli täynnä turisteja, eikä siellä ollut samalla tavalla söpöjä pikkukujia kuin Leerin vanhassakaupungissa. Muuten se oli ihan viihtyisä kaupunki, vaikka tykkään kyllä enemmän Leeristä. Filmikamera on jotenkin rikki, epäilen että patteri on huono. Tollasia pikkupattereita on vaan tosi vaikea löytää mistään, täytyy ajaa pyörällä jonnekin huitsiin jättimarkettiin jossa saattaa olla.

Nyt varmaan kupsahdan taas sohvalle. Tsüsch!

4 kommenttia:

ella.ella kirjoitti...

ihania kisuja. saanen kysyä miten missasit kemiantunnin eli opiskeletko Saksassa kemiaa näin kesällä vai.? :-)

Juha kirjoitti...

Anni, parane pian.

ulpukka kirjoitti...

Tsemppiä Nödö!

Anni kirjoitti...

Saat kysyä, en ehkä ole selittänyt tätä oikein kunnolla.. :) Käyn täällä koulua. Saksassa kesäloma alkaa vasta heinäkuun lopussa ja kestää koko elokuun. Täällä kesäloma alkaa noin viikon päästä, jolloin menen takaisin kotiin.

Juha, olen jo kovaa vauhtia paranemaan päin :)

Ulpukkaseni mä tsemppaan!!