19. heinäkuuta 2012

Vähän ankee olo

Huoh. Mikäköhän mulla on? Ei oo enää kuumetta ja kaikkea sitä oksentelua ym. mutta flunssaa ja tänään Groningessa naamaan ilmaantui outoja vesikellomaisia plänttejä. Nyt niitä on kaula täynnä ja ne levii reisiin ja käsivarsiin. Epäilen vähän sitä epäilyttävää patonkia jonka söin epäilyttävässä kahvilassa tänään, mutta ihmettelen kuitenkin näin voimakasta reaktiota. Ensin meinasin saada sydärin kun luulin, että tää on vesirokko ja oon saanut kuulla monelta taholta sen vaarallisuudesta yli 13 vuotiailla. Luin netistä, että pitää saadaa jotain erityishoitoa kun sen saa yli 13-vuotiaana. Aattelin jo etten koskaan pääse kotiin. Tilanne ei oo vielä parantunut, mutta vesirokolta tää ei kyllä näytä. Allerginen reaktio kai vaan. Otin antihistamiinitabletin ja toivon, että tää menisi ohi. Kaula ja naama on vaan ihan palloissa :/

Oon ihan rättipoikki kaikesta turisteilusta. Olin tänään ja eilen Groningessa, joka on muuten tosi kiva kaupunki! Ja toissapäivänä olin Oldenburgissa. Mutta oon nyt ihan poikki ja huomenna on koulun päättärit. Sit vaan viikonloppu ja maanantai, ja tuun kotiin! Jee :)


3 kommenttia:

sannero kirjoitti...

:( toivottavasti paranet pian ja matkasi on ollut muuten upea !

Anni kirjoitti...

kiitos sannoero, kyllä matka kannatti :)

Selina kirjoitti...

oot niin taitava kuvaaja! vitsi mielenkiintoista että oot Saksassa, itsekin haluaisin mennä koska kieltä jonkinverran osaan ja muutenkin.

Laitoin sulle haasteen mun blogissa, tee jos huvittaa ^_^

selinanoma.blogspot.com